Στοιχεία Επικοινωνίας
profkanel@gmail.com
6945361357

  1ο Ειδικό Συνέδριο - Τα μυστικά της Θεραπευτικής Στρατηγικής του καρκίνου του Οισοφάγου και του Στομάχου

  Χαιρετισμός

  Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

  Η Γ’ Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Επαγγελματική Ένωση Γενικών Χειρουργών Ελλάδας, την Ελληνογερμανική Χειρουργική Εταιρεία και το Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σας καλωσορίζει στις εργασίες του 1ου Ειδικού Συνεδρίου με θέμα: «Τα μυστικά της θεραπευτικής στρατηγικής του καρκίνου του οισοφάγου και του στομάχου», που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.

  Το Συνέδριο περιλαμβάνει συνεδρίες με εντυπωσιακή θεματολογία στις οποίες θα αναλυθούν διεξοδικά όλες οι παράμετροι της μοντέρνας διαγνωστικής και θεραπευτικής στρατηγικής του καρκίνου του οισοφάγου και του στομάχου από ειδικευμένους ομιλητές υψηλού κύρους και διεθνούς εμβέλειας. Ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία για μια εποικοδομητική συνάντηση με ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων στα παραπάνω ιατρικά θέματα.

  Αυτά τα Ειδικά Συνέδρια θα είναι ετήσια, υψηλής ποιότητας, όπως αξίζει και στους ομιλητές και στους ακροατές με ζωηρή συζήτηση και γόνιμες αντιπαραθέσεις με προσκεκλημένες ομιλίες, χωρίς ελεύθερες ανακοινώσεις.

  Ήδη αναγγέλουμε το 2ο Συνέδριο τον Φεβρουάριο του 2017 με θέμα «Θεραπευτική στρατηγική στον καρκίνο του κόλου και του ορθού».

  Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

  Σας καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή σας.

  Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος 2016
  Οι Πρόεδροι του Συνεδρίου

  Ιωάννης Δ. Κανέλλος
  Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ
  Διευθυντής Γ΄ Χειρουργικής Κλινικής ΑΠΘ
  ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ
    Κωνσταντίνος Σαπαλίδης
  Επ. Καθηγητής Χειρουργικής ΑΠΘ
  Γ΄ Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ
  ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ