Στοιχεία Επικοινωνίας
profkanel@gmail.com
6945361357

  Γενική Χειρουργική

  Με ιδιαίτερη χαρά, μετά την απόλυτη επιτυχία των δύο πρώτων εκδόσεων, προσφέρουμε στους φοιτητές και τους ιατρούς την πλήρως ανανεωμένη 3η έκδοση του συγγράμματος Χειρουργικής.

  Η 3η έκδοση είναι μία συλλογική εργασία Καθηγητών των Ιατρικών Σχολών της Ελλάδας. Καινοτομία αποτελεί η εμφάνιση στο εξώφυλλο του βιβλίου, Καθηγητών από όλες τις Ιατρικές Σχολές, οι οποίοι συνέδραμαν ιδιαίτερα την 3η έκδοση του συγγράμματος.

  Οι σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνονται με μια νέα ρηξικέλευθη μορφή. Είναι δίστηλες και μετά από κάθε υποκεφάλαιο προσφέρονται περιληπτικές αναφορές για μία ταχεία επανάληψη.Το σύγγραμμα διαθέτει μεγάλο αριθμό επιμελημένων σχημάτων και έγχρωμων φωτογραφιών για πιο γλαφυρή μελέτη και κατανόηση, αλλά και ευκολότερη απομνημόνευση. Στο τέλος του βιβλίου με τίτλο ‘‘Ειδικά Θέματα’’ περιλαμβάνονται έξι κεφάλαια (37ο-42ο), τα οποία αναφέρονται σε ειδικότερα σύγχρονα θέματα χειρουργικής.

  Απευθύνεται:
  • Στους φοιτητές για εισαγωγικές γνώσεις και κωδικοποιημένη μελέτη της χειρουργικής.
  • Στους ειδικευόμενους χειρουργούς για την καθημερινή χειρουργική πρακτική και τις εξετάσεις ειδικότητας.
  • Στους ιατρούς ως βοήθημα στην προσέγγιση χειρουργικών ασθενών.
  • Στους χειρουργούς ως οδηγός της σύγχρονης χειρουργικής θεραπευτικής στρατηγικής.

  Η επικαιροποίηση του βιβλίου θα γίνεται ανά πενταετία. Η προσφορά του έτσι θα είναι πάντα επίκαιρη και η μυσταγωγία της χειρουργικής θα μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.

  Το βιβλίο είναι έγχρωμο, με σκληρό, εντυπωσιακό, μοντέρνο εξώφυλλο, χαρτί illustration, ιδιαίτερα επιμελημένο και εκδίδεται από τον εκδοτικό οίκο Ροτόντα.

  Τους ανθρώπους του εκδοτικού οίκου Ροτόντα, ιδιαίτερα τον κ. Κ. Χατζησυμεών, οι οποίοι περιέβαλαν και την 3η έκδοση του βιβλίου με ιδιαίτερη φροντίδα ευχαριστούμε θερμά, για μία ακόμη φορά, για την προσφορά τους.

  Η 3η Έκδοση του συγγράμματος αφιερώνεται στους γονείς και τους δασκάλους μας, στους αγαπημένους μας και τους φοιτητές.

  Απρίλιος 2021
  Για την Εκδοτική Επιτροπή

  Ιωάννης Δ. Κανέλλος
  Καθηγητής Χειρουργικής Α.Π.Θ.
  Διευθυντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής Ι.Δ.Κ. Θεσ/νίκης
  Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κολοπρωκτολογίας
  Πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Χειρουργικής Εταιρείας
  Επίτιμο Μέλος της Γερμανικής Χειρουργικής Εταιρείας