Στοιχεία Επικοινωνίας
profkanel@gmail.com
6945361357

  Σχόλια Ασθενών

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

  ΥΠΟΨΙΝ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

  Να κοινοποιηθεί στους Ιατρούς, στην κ. Κατσίγιαννη και στους Νοσηλευτές, που μου έσωσαν τη ζωή.

  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΑΣ

  Μετά την ανάρρωσή μου από μια πολύ βαρειά ασθένεια αισθάνομαι μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και τους ανθρώπους του για τη σωτηρία της ζωής μου.

  Κατ’ αρχήν, με παρέμβαση της κ. Κατσίγιαννη την οποία ευχαριστούμε θερμά για το ζωηρό ενδιαφέρον της καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας μου, εκλήθη ο Καθηγητής Χειρουργικής κ. Κανέλλος να με χειρουργήσει και να μου σώσει τη ζωή, όταν οι πιθανότητες σωτηρίας μου ήταν ελάχιστες.

  Ο Καθηγητής και η ομάδα του, ο Επ. Καθηγητής Χειρουργικής κ. Πραματευτάκης, ο κ. Ψωμάς, οι αναισθησιολόγοι και το προσωπικό του χειρουργείου και της Εντατικής μονάδας έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να είμαι σήμερα υγιής. Η υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, η εμπειρία τους, οι γνώσεις τους, η αγάπη τους για τον ασθενή και το κουράγιο, που μου έδωσαν είναι υπεράνω λόγων και ευχαριστιών.

  Επίσης ευχαριστώ θερμά όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα την προϊσταμένη και τις νοσηλεύτριες του 2ου ορόφου, πού με περιέθαλψαν με υπομονή και καλοσύνη.

  Προς τον Πρόεδρο κ. Αποστολόπουλο και τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου θερμά συγχαρητήρια για τον άριστο εξοπλισμό του κέντρου, την εξαιρετική εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού, την ανθρώπινη διάσταση της νοσηλείας μου από τους ιατρούς και τις νοσηλεύτριες και κυρίως για τη συνεργασία τους με κορυφαίους, διεθνούς φήμης Χειρουργούς, όπως ο Καθηγητής Χειρουργικής κ. Κανέλλος και οι συνεργάτες του.

  Θεσσαλονίκη 22. 7. 2016

  Με θερμές ευχαριστίες

  Δημοσθένης Δίνας